Att varumärket Apple stadigt håller sig i framkant vad gäller teknisk utveckling är väl knappast en nyhet för någon som är något så när tekniskt intresserad. Men vad händer egentligen på Apple-fronten? Ta reda på det här!

Företaget Apple är populärt och lanserar med jämna mellanrum nya modeller av sina iPhones och iPads – samt en rad smarta tillbehör och prylar som i de allra flesta fall blir storsäljare. Samtliga produkter från Apple håller hög kvalitet, men skulle det trots allt bli något fel på din lur är det inte säkert att du behöver köpa en ny – det går ofta att laga iPhone, exempelvis hos https://phonehero.se/ och därmed spara mycket pengar. De pengar du sparar kan du istället lägga på några av de många tillbehör som finns! Här ska vi titta på några av de senaste nyheterna för dig som är lycklig ägare till någon av Apples produkter.

Apple Watch

Det här är ett ganska dyrt tillbehör, som kan användas från iPhone 5 och uppåt. Söker du något som hjälper dig hålla ordning på ditt aktiva liv samtidigt som du får en stilig accessoar att ha runt handleden? Ja, då är antagligen en Apple Watch något för dig. Den kostar några tusen, men har du användning för dess funktioner kan det ändå vara ett vettigt köp. Här hittar du funktioner som hjärtsensor, GPS, stegfrekvens och tempokontroll – det vill säga allt det du behöver för att få ut det mesta av både träningspass och en livfull semester.

Airpods

Gillar du att lyssna på musik men har blivit trött på den ständigt aktuella kabelhärvan? Då ska du definitivt satsa på Apples hörlurar Airpods. De är inte särskilt billiga i inköp, men ljudkvaliteten är mycket hög och de är riktigt snygga. Framförallt matchar de stilistiskt din iPhone, något som är mycket viktigt i sig.

Stäng meny