Det finns många fördelar med att shoppa online, speciellt i dessa tider när de fysiska butikerna kämpar med den digitala handeln blomstrar, medan det går sämre för de fysiska butikerna. Och har du koll på hur du ska vara klädd i ett digitalt möte och vad du ska undvika? Här är några tips på hur du onlineshoppar smart och vad du ska tänka på för att se bra ut på dina digitala möten.

När du planerar en shoppingrunda online ska du alltid börja din tur på Gratislandet.se för att se vilka rabattkoder du kan ta del av, och just nu i virustider finns det en massa bra erbjudanden att ta vara på. Många onlinebutiker väljer nämligen att ge extra förmånliga rabatter och du som kund kan göra riktigt bra klipp. Speciellt som e-handeln blomstrar samtidigt som många fysiska butiker går sämre och får stänga igen, men det kan vända. Ett exempel på vändning är till exempel Venue Retail Group, vilket är koncernen bakom bland annat Rizzo och Accent, som inom loppet av bara dagar har gått från rekonstruktion till att söka om konkurs och sedan dragit tillbaka sin konkursansökan för att återigen gå tillbaka till rekonstruktion – just tack vare att vi shoppar online.

Fördelarna med onlineshopping

Något som du dessutom kan göra är att stötta lokala butiker med din shopping och det många butiker som anpassat sina reklamkampanjer till att passa just dem som vill shoppa på nätet under karantäntider, vilket man gjort på flera innovativa sätt. Exempelvis en herrklädeskedja som skojat till sitt erbjudande på skjortor och cardigans med bilder på när dessa kombineras med kalsonger, vilket bland annat Resumé skriver om – vilket säkert är det som många sitter i när det är dags för de dagliga videomötena. Viktigt är bara att du inte gör som mannen i detta digitala möte:

Lyckas på digitala mötet med dessa tips

Bättre är därför såklart att du klickar hem ett par sköna byxor när du ändå shoppar loss, och kanske tar en titt på denna video för att få lite bra tips på hur du bör se ut och bete dig i digitala möten:

Stäng meny