Alla företag som konkurrerar med varandra slåss förmodligen om ungefär samma kunder. Ju tuffare bransch man befinner sig i, desto viktigare är det att hitta lösningar för att effektivisera företagets åtkomst till rätt kunder och leads. Att lösa det med AI och teknik är ett mycket smart sätt att göra sig själv effektiv och nå fram först. Vi skriver och CRM och annan AI som är bra att ha.

Till vem kan man då vända sig till om man skulle vilja ha en teknisk plattform som ger ens företag att växa snabbare? www.chessit.se är ett företag som erbjuder ett mycket smart anpassat CRM-system, alltså en plattform för costumer relationship management. Genom att effektivisera sin kundbas och göra det enklare för säljarna att nå ut till rätt kunder, hinner man helt enkelt vara där före sina konkurrenter. Det här är ett mycket användbart sätt att underlätta arbetet och växa.

Tekniska lösningar för ditt företag

Vad mer finns det för tekniska lösningar till företaget? Faktum är att det är oroväckande få företag som känner till alla AI-lösningar som finns ute på marknaden idag. Det betyder alltså att en mycket stor andel arbetskraft läggs på människor helt i onödan. Ett arbete som helt enkelt skulle underlätta för alla inblandade, om det skedde med teknikens hjälp. För vad är egentligen AI? AI kan avlasta människor i monotona sysslor som går att lära in via en dator. Det gör att man frigör tid och utrymme för ens anställda att syssla med annat än monotona arbetsuppgifter, som faktiskt är ett av skälen till varför folk är missnöjda med sina jobb.

Smarta lösningar som kan implementeras om det görs på rätt sätt är:

  • CRM-system
  • Chatbot
  • Olika triggers
  • Mailutskick

Och massa mer. Det finns förstås också exempel på när en chatbot inte är smart, till exempel om den implementeras på en sajt som får för svåra frågor som i exemplet som nämns här. Vi är nog många som går och väntar på AI-revolutionen, men förmodligen är fortfarande skepticismen mycket stor. De vanligaste aktörerna på den svenska marknaden att implementera AI-lösningar är annars banker, som har både chtbotar, digitala assistenter och liknande.

Stäng meny