I dagens smartphones går det att installera spel, appar, GPS och annat som ofta behövs i vardagen. Ju mer saker du utnyttjar i din telefon, desto snabbare kan du upptäcka att batteriet tar slut. Att ladda går inte alltid så bra. Då är ett extra batteri bra att ha.

Genom att köpa ett extrabatteri till din telefon kan du använda den mer än dubbelt så länge som om du bara har det inbyggda batteriet. Extra batterier laddas enkelt upp och ansluts till telefonen via sladd eller trådlöst med Bluetooth. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att du har batteri i telefonen om det skulle behövas.

Bra vid en nödsituation

Om du någon gång skulle hamna i en nödsituation kan det extra batteriet vara guld värt. Du kanske behöver ringa SOS eller så handlar det helt enkelt om att du fått strömavbrott och vill ta reda på om strömmen kan vara tillbaka snart. Ibland är det inte möjligt att ladda telefonen när det som bäst behövs och då kan du ha stor nytta av att enkelt kunna koppla in det extra batteriet.

Vilka fördelar ger det extra batteriet?

Om du har ett extra batteri till mobilen kan du njuta av spel, musik, streaming och surf extra länge. Du behöver inte fundera på om ditt batteri ska ta slut mitt i filmen och om du tittar på film i sängen behöver du inte gå upp för att leta efter din laddare om batterinivån börjar gå neråt.

Använd telefonens maximala prestanda

I dagens moderna telefoner finns det ofta prestandalägen där telefonens prestanda maximeras. Det läget kan vara användbart under bland annat lite mer krävande spel. När du använder det läget tar dock batteriet slut på kort tid. Det beror helt enkelt på att prestandan kräver en hel del ström. Har du ett extra batteri kan du utnyttja den kapacitet din telefon faktiskt har. Du behöver alltså inte vänta på lika långa laddningstider och dessutom kan du njuta av fantastisk grafik, ljud och av spel som inte laggar under tiden du spelar dem.

Stäng meny